Att älska bortom villkor, föreställningar och begär

Det här med kärlek. Att utforska kärleken är så viktig för mig. Om det är något som min själ är dedikerad till i detta livet så är det att uppleva kärlekens olika former och färger.
Jag är dedikerad till kärleken, till att växa in i den. Jag är dedikerad till att älska mer, älska oftare, älska bortom vilkor, föreställningar och begär.

Jag har gått över lik för att komma närmare den vilkorslösa kärleken.( liken i detta fallet är mitt EGO med alla dess skuggor, no harm ? )

Jag hade ett fint samtal med min skatt för en tid sedan om detta med att älska vilkorslöst. Dock lite otåligt och frustrerat från min sida.
Jag fick inse att det är en resa, det här med att leva i den vilkorslösa kärleken. Jag har upplevt den många gånger, fått en hel del glimtar av den. Men när vi pratar om att LEVA den vilkorslösa kärleken så pratar vi om en djup resa i sig själv. I alla fall för mig. Jag har ett arbete att göra. Jag tror att vi alla har ett arbete att göra. Vissa mer, vissa mindre.

För att älska mer, för att bjuda in kärleken mer, oftare, större. Så behöver vi titta innåt och utforska vad det är som blockerar den. Jag tror verkligen att kärleken finns där hela tiden och när de lyser med sin frånvaro så är den bara blockerad.

Så titta innåt, och fråga oss själva vad det är som gör att vi inte kan älska i vissa stunder? Varför vi dömer? Varför blir vi triggade av just det som triggar oss? Varför vi avvisar? Vad är vi rädda för? Vad är det som står i vägen för all den kärlek vi redan är. Älskar jag bara mig själv när jag är perfekt? Vågar jag bara älska när allt är tryggt eller kan jag vara öppen i mitt hjärta även när jag inte har kontroll?

Jag har ett arbete att göra. ? Och jag gör det helhjärtat, all in. Dedikerad.

Foto: Linnea Horvat

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *