Chinnamasta. Modets gudinna.

Chinnamasta. Modets Gudinna. The great cosmic power of infinite Courage.
Denna Gudinna, denna kosmiska kraft bär vi alla inom oss.

Hon finns där, hon är du. Den DU som utan tvekan offra de delar av ditt eget mindset som inte servar det som är större. Delar av din attityd som inte bidrar till en bredare medvetenhet, till godhet, till kärlek.

I mig är hon väldigt framträdande och har många gånger hjälpt mig att gå bortom mitt EGO, även i de mest utmanande och tuffaste situationer. I situationer då rädslan, stoltheten, föreställningen jag byggt upp har hållt mig i ett järngrepp och där jag inte trott på att jag kan ta mig längre än såhär. Då väcks Chinnamasta i min kropp, i min själ.

Hon rensar bort. Hon ryter och vrålar och låter mig inte komma undan på något sätt. Hon vet vad som är viktigt, sant, rätt. Och allt som inte servar sanningen i mig, kärleken i mig, ska BORT. När det kommer till egot är hon inte barmhärtig.

Chinnamasta vet hur hon ska manifesteras genom mig. När jag tror att min gräns är nådd så reser hon sig och påminner mig om modet jag besitter. Gång på gång föder hon kraften till att släppa det jag känner till för att se vad som finns bortom.

Chinnamasta. Modets Gudinnan. En av Shaktis 10 ansikten. Den feminina kraft som hugger huvudet av sig själv för kärleken.

Denna kosmiska kraft har inspirerat mig länge och är helt magisk att arbeta med när vi möter motstånd eller går igenom lidande som känns som en omöjlighet att frigöra.

Chinnamasta har dragit igenom mig som den kraftfullaste storm och rensat skiten ur de begränsningar som hindrat mig från att välja kärlek.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *