Du har kraften. Att välja är ditt ansvar.

Wow, jag känner mig så levande!! Det ligger något magiskt över att våga välja sanningen och ta fullt ansvar för vårt hjärtas längtan. När vi är sanna mot oss själva, och väljer från hjärtat. Jag älskar mig själv, jag älskar min sanning. Jag älskar att jag tillåter mig att vara allt jag är. Wow! Liv, liv, liv, liv!! En process som pågått under en tid börjar klarna och frigöras. Jag landar in djupare i något som skrämt mig hela mitt liv, egenansvar.

Bristen på tilliten till mig själv har skapat rädsla för att gå all in i mitt eget liv, fullt ut. Filtret av att blunda för ansvaret börjar sakta men säkert dras undan.
Att stå i min kraft är mitt ansvar. Att leva i mitt ljus är mitt ansvar. Att välja att vara sann är mitt ansvar. Att älska är mitt ansvar.

Det är tryggare och lättare att gömma mig i förminskande. Att gömma mig. Att inte gå in i all min potential är den enkla vägen. Men det är inte att ta ansvar.

Det landar djupare än förut. Att varje liten sak i mitt liv, stort som smått är mitt ansvar. As läskigt, men tack! ❤??

Till dig som förminskar dig. Som gömmer dig. Som anpassar dig till din omgivning. Du har en gåva. Du är här för att följa din väg. Det finns en mening. Och du HAR kraften.

Att välja det, är ditt ansvar.

Puss <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *