Embrace your witches bitches. The fire can’t take you this time.

Jag är en häxa som inte kan brännas på bål. Inte denna gången.

På kvällarna tänder jag rökelse, ljus och drar tarotkort. Jag dansar naken i månljuset och har flinta i varje hörn. Jag pratar med stenar, djur och träd. Jag hör dina tankar och känner dina känslor. Jag vet på kvällen, redan dagen innan det händer.
Jag jagar månen på nätterna och springer barfota i skogen. Jag känner lukten av dina lögner på mils avstånd och skrattar högt inombords när du tror på dom själv. Jag ser din vackra essans, känner din själ. Musiken och tummornas vibrationer tar mig till andra dimensioner.

Jag ser trollen och draken dyker upp när jag behöver henne.
Jag är en häxa på 2000-talet och brinner inte på bål denna gången. Min själ skulle ruttna utan mystiken.

Embrace your witches bitches. The fire can’t take you this time.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *