Fortsätt att vara nyfiken. Alltid.

Jag får höra att det är inspirerande att läsa mina texter, men en önskan om att få mer konkreta tips på hur jag gör för att uppleva olika höga tillstånd och på hur jag överkommer mitt EGO för en större och friare verklighet. Hur jag älskar mig själv oberoende av mitt utseende och prestationer. Hur jag transformeras och förnyas. Och hur lever man i en öppen relation med någon man verkligen älskar djupt?


Sanningen är, att jag har gjort väldigt mycket. Nu kan detta låta hetsigt eftersom ni får allt på samma gång inknögat i ett fjuttigt instagram inlägg. Men detta som kommer nedan har jag valt steg för steg under många års tid så bli inte helt förskräckta ?. Som sagt. Jag har alltid haft ett kall till att utforska mig själv och har gjort vad som krävs för min egna personliga utveckling, för mitt spirituella växande, för kärleken. 


Jag är 110% dedikerad ( även alla dom gånger jag rivit mitt hår av frustration och velat slänga allt jag lärt mig i soptunnan ). Det finns ingen snabb lösning. Vi har alla ett arbete att göra, vissa mer, vissa mindre. 
Det finns dom som är trögare än andra, och jag tillhör den trögare kategorin ? All kärlek till oss. 
Snabbt räknat så har jag investerat närmare 1 miljon kronor på mitt inre växande. Utan att ångra en endaste krona. 
Jag har investerat tid på kurser och workshops som handlar om att gå djupare i mig själv, lösgöra blockeringar, trauman och utforskat mina potentialer och styrkor. 


Jag har investerar tid i flera år med min mentor som har lärt mig särskilja på mitt ego och på min essense. Jag har gått på healing, djupgåeende samtal, kroppsbehandlingar, retreats och läst mängder med böcker som jag valt att leva efter. 
I det vardagliga livet så praktiserar jag yoga, jag mediterar , självrefflekterar och arbetar aktivt med mitt mentala fokus och med att observera mina känslor.

Jag ser mig som en elev, som ständigt lär mig, och fördjupar saker jag trodde jag var klar med. Vi blir inte klara ?❤ Fortsätt vara nyfiken. Alltid.

Två nycklar som varit avgörande i alla dessa fantastiska år och som du kan göra redan nu: 
1. Sårbarhet. Våga visa vem du är, främst i möte med dig själv. Mörker som ljus. Fult som vackert. Det är en resa som kräver mod, men belöningen är värt det 1000 ggr om. 


2. Äg din egen skit. Det som triggar dig, handlar om dig och ingen annan. Alla händelser och människor omkring dig är gåvor. Dom visar dig exakt var DU är ofri och det är en möjlighet till mer frihet och kärlek om du är modig nog att välja spegeltekniken. Mötet med människor har varit min största läromästare. ( Din partner och dina barn är oftast dina starkaste speglar på vart DU har möjlighet till att växa). Vi alla är på en upptäcksfärd. Det finns inget rätt sätt. Varje människa har en egen unik resa här på jorden med lärdomar, intressen och utmaningar skräddarsydd just för var och en. Det viktiga är att vi väljer det som lockar oss, för oftast är det vårt nästa steg.

Det vi behöver göra om vi vill växa in i mer kärlek och frihet, det är att ifrågasätta vad vi tror på just nu, och självrefflektera över våra osäkerheter och begränsningar. 
Vi behöver välja att kliva utanför trygghetszonen och våga möta oss själva! Vi behöver gå djupare.

Vi kan alltid gå djupare i vårt magiska, fantastiska, oändliga universum.

Foto: Heidi Boysen
Foto: Heidi Boysen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *