Glöm aldrig vem du är.

Idag vaknade jag med känslan av firande. Celebration time ?
Vi ska fira och minnas allt vi lyckats med fram tills nu.

Jag vill påminna dig om att ta en titt tillbaka och fira dig själv för de motgångar du tagit dig förbi, igenom och växt ifrån.
Kom ihåg vad du gjort. Saker du kämpat med som just nu bara är ett minne blått. Smärtor och jobbiga saker du överkommit. Rädslor du omfamnat.

Glöm aldrig vilken kapacitet du besitter. Aldrig.

Om du inte redan upptäckt det, så är Mars en intensiv månad för många då vi får möta saker i oss själva som vi länge tryckt undan. Det sker i samband med planeter i söder, planeter i norr, månen och retrograd hit och retrograd dit. ( jag är inte astrolog och kan aldrig återberätta allt detta, så jag stoppar här ? ).

Enligt en astrolog så startar en intensiv tid för mig just nu, som kommer att vara hela året. Detta kommer att handla om mitt syfte och om varför jag är här på jorden. Han var tydlig med att jag behöver göra saker på ett annorlunda sätt än vad jag hittills är van vid och om jag inte verkligen lyssnar på hjärtat och FÖLJER så kommer jag att möta en vägg. ? Tack för infon liksom ?

Jag är ganska säker på att jag inte är ensam om denna viktiga process och transformation som pågår i vårt energifält så jag vill verkligen påminna dig om att minnas din kapacitet.
Fira den du är. Fira dina framgångar. Fira ditt liv.

Maj månad är det ganska exakt 4 år sedan jag hade mitt sista återfall i många år av kämpande av matmissbruk och Ortorexi. När jag tittar tillbaka fylls jag med kärlek och tacksamhet till mig själv som med viljestryka sakta men säkert lämnade kropphetsen och de destruktiva fängelset bakom mig.
Under dom åren hade jag inte ens i min vildaste fantasi kunnat ana att jag kunde leva på en så fri och magisk plats som jag är på nu. ? Och hur skulle jag kunna veta, något jag inte upplevt? Vi behöver mod för att våga utforska det okända. Till och med frihet, om det är outforskad mark.

Men ja, Nyfikenheten och hoppet om en annan verklighet fick mig att fortsätta titta över kanten, och välja det som behövdes i stunden för att steg för steg övervinna smärtan, kontrollen och rädslorna.

Med detta sagt vill jag fira idag tillsammans med dig. ❤ Glöm aldrig vem du är. Inte ens i dom mörkaste vatten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *