Lost in space

Okej, I am a little bit lost och jag är lost i varför jag är lost ? Det är nämligen så att mitt liv just nu är fkn amazing.

Jag har så mycket kärlek omkring mig. Människorna som finns i mitt liv är stjärnor. Stardust från ovan, varennda en. Jag är blessed. På riktigt!

Mina vänner, familj, min kärlek är mer än jag kunnat drömma om. Får typ nypa mig i armen över att vara omgiven av så många vackra, fantastiska människor.

Jag älskar mitt hem som jag äntligen skapat och längtat efter i 3 år. Jag har resorna, jag upplever världen, naturen. Jag har friheten, jag har hälsan, jag har en massa roliga saker på gång som känns spännande djupt in i själen. Jag känner sådan kärlek till mig själv, människor, livet.

Jag är på djupet så jävla lycklig!

Men ändå känner jag mig lost. Nu när jag skriver så blir lostheten ganska tydlig. Jag inser att jag strugglat och krigat i nästan hela mitt liv.

Krigat med att känna mig älskad, tillräcklig, trygg, självständig. Krigat med att skapa mitt drömförhållande. Krigat med att hitta rätt i livet, med att förstå mig själv. Krigat med mina känslomässiga stormar, ångest, depressioner. Krigat med min kropp, kontroll, missbruk och min självbild. Krigat, fightat, burit, kämpat. Blod, svett, tårar och en och annan atombomb.

Japp, stora delar av mitt liv har känts som ett ända stort slagfält. Krigat som fan har jag gjort ? Herre du milde.

Och POFF. Helt plötsligt så känns allt så lätt, självklart, underbart. Som att sväva. Jag manifesterar saker med lätthet. Allt jag vill kommer till mig, bara sådär?! Undra om det handlar om min långa process av att lära mig sluta kriga och bara släppa taget? Wow.

Jag måste erkänna att jag inte är van vid detta, och det är säkert därför jag känner mig lost ? Här är liksom inget motstånd längre? Hahahha! Alltså. Jag är rätt knäpp. Garden är nere och jag svävar. Helt lost in space ?❤

Tack. Jag tror jag håller fred från och med nu, det är fan rätt nice att vara lost. ? Lost i det okända. Wow och tack ??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *