Öka resonansen av Kärlek

Två förhållningssätt som vi kan leva efter för att öka resonansen av kärlek och glädje i våra liv är:

1. Sluta döma andra människor. Att döma andra människor är som ett gift. Du förgiftar dig själv och sprider även otrevlig energi omkring dig. Dömandet 
har en låg vibration och den kommer att påverka dig och dina möjligheter till högre tillstånd. 
Att döma andra är dessutom din egen ofrihet kopplat till det du dömer. 
Det handlar om dig och visar vilka föreställningar du har om saker och ting. Din box. 


Att bli fri från dömande är lättare sagt än gjort och här får vi vara snälla mot oss själva. Det är en träningssak. När vi fångar oss själva med att döma kan vi välja att se det som en vacker gåva där du i stället får information om dina egna begränsningar. Om du vill uppleva fler dimensioner av livet, så var nyfiken på varför du är dömande i stället för att förakta det du är dömande mot.

2. Ägna dig inte åt skvaller och drama. Drama och skvaller säljer i vårt samhälle. Många av oss är helt omedvetna om att vi är beroeende av det. Drama kickar oss. Skvaller kickar oss. 
Men det är tillfälligt tillfredställande och tar oss längre ifrån sanning och kärlek. Även detta sprider osämja på subtila nivåer och det gör faktiskt skada även om det kan verka oskyldigt. 


Om du pratar med någon om någon annan så se till att det har ett gott syfte. Till exempel att du vill få perspektiv på något, ta lärdomar av en situation eller om du vill få hjälp att bidra till personen du pratar om osv. 
Detta är två värdefulla principer att praktisera i vardagen. Är vi modiga nog att vara ärliga mot oss själva om vad vi dömer och våra intentioner med att prata om andra så får vi inte bara ett mer upplyftande och kärleksfullt liv utan vi är också ett bidrag till något större. Vi bidrar till vår omgivning och låter inte dessa låga vibrationer och förgiftande energier ta plats i fler människor. 


Vår värld behöver inte mer våld, drama och förakt. Den behöver mer kärlek. ❤ 

Foto: Dino Jusufovic

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *