Tacksamhet!

Godmorgon!

Idag vaknade jag upp kände mig sjukt jäkla tacksam! (och fett trött… typ överkörd av en lastbild – känsla trött). Men om vi fokuserar på tacksamheten så är jag så otroligt tacksam för mina nära och kära. Vänner och familj.

Det finns mycket i livet som är fett nice, men i slutet av dagen är det finaste för mig att känna tillhörighet. Att få lov att känna mig uppskattad för den jag ÄR, inte vara för det jag gör eller för allt det som syns på utsidan. Idag vet jag att jag kan vara mig själv till 100% med mina vänner.. att jag kan visa hela mig, och DET är jag såååå tacksam för. Jag tror att jag är extra tacksam över just detta, för att jag i mina ” yngre dagar” 😉 , hade jäääätttee svårt att känna tillhörighet och gemenskap, även om jag även då hade många fantastiska människor i mitt liv. Men det berodde ju på att jag höll tillbaka mig själv väldigt mycket, att jag hade mycket fasad. Såklart att man känner sig ensam då. I det fallet spelar det ju ingen roll hur mycket vänner man har. Fasader håller gemenskap och samhörighet på avstånd.

Så nu inser jag att jag är otroligt tacksam över mig själv också! Att jag har steg för steg har vågat välja ärlighet och autenticitet.

Och så är jag fett tacksam över att jag ger mig själv tid på morgonen så att jag kan spendera tiden såhär, med mitt svenska morgonkaffe 😉

Vad är du tacksam över i ditt liv? Vad uppskattar du hos dig själv? Hur ofta lägger du ditt fokus där?

Om det känns svårt att komma på vad du är tacksam för, vänd på frågan. Vad skulle du sakna om det försvann?

Ha en fin dag <3

2 comments

  1. Så himla bra! Älskar “Vad är du tacksam över i ditt liv? Vad uppskattar du hos dig själv? Hur ofta lägger du ditt fokus där?

    Om det känns svårt att komma på vad du är tacksam för, vänd på frågan. Vad skulle du sakna om det försvann?”

  2. Åh, jag håller med den tidigare kommentaren! Älskar också den tankeställaren! Det kan vara lätt att fastna i allt som går dåligt och svårt att hitta tacksamheten. Men det finns väldigt mycket som jag skulle sakna om det försvann, alltså – väldigt mycket som jag är tacksam över 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *